Professionaliseren

Professionaliseren

Ook in dit schooljaar hebben we vanuit Gastvrij Fryslân weer een mooi aanbod aan professionaliseringsmogelijkheden samen weten te stellen. Jij als collega (cateringmedewerkers, praktijkexperts en docenten) van domein horeca en hospitality bent van harte welkom! Onze masterclasses en de serietraining pedagogiek en didactiek wil je absoluut niet missen. Die brengen we in dit bericht dan ook graag onder je aandacht. Hierbij de uitnodiging om gebruik te maken van dit aanbod.  

Masterclasses

Deze masterclasses zijn zeer vakspecifiek en zijn interessant voor iedereen op de werkvloer en worden aangeboden in samenwerking met partnerbedrijven en experts. Maar liefst twaalf vakgerichte masterclasses hebben we voor jullie georganiseerd, er valt dus veel te kiezen.

Agenda masterclasses (klik op de link voor meer info en aanmelding!)

  • 27 februari 2024 – Masterclass brood  
  • 29 februari 2024 – Masterclass ware luxe   

Door deel te deelnemen aan deze masterclasses behaal je een certificaat (5 SBU). Er is veel persoonlijke aandacht in deze masterclasses en daardoor is het aantal beschikbare plekken beperkt. Medewerkers van Firda doen kostenloos mee.  

Kennissessies

Serietraining pedagogiek en didactiek 

Deze trainingsreeks is interessant voor iedereen die te maken heeft met het begeleiden van stagiaires en/of medewerkers en deze training samen met medwerkers uit het werkveld wil volgen. In de training is er aandacht voor succesvol starten, motiveren, leren en coachen. SBB is ook aangehaakt in deze serie. Deze serietraining vindt plaats op: 25 januari 2024, 15 februari 2024 en 29 februari. Door deel te deelnemen aan deze trainingsreeks behaal je een certificaat (30 SBU). Er kunnen maximaal 16 deelnemers meedoen. Medewerkers van Firda doen kostenloos mee. 

Agenda

Meer nieuws