Over ons

Wij zijn Gastvrij Fryslân

Bij Gastvrij Fryslân hebben wij een passie voor gastvrijheid en de horeca. We werken samen met horecaondernemers uit de regio die niet alleen gepassioneerd zijn over hun vak maar ook vastberaden zijn om de volgende generatie horecaprofessionals te begeleiden. We geloven dat leren niet beperkt moet blijven tot het klaslokaal, daarom leiden wij juist onze studenten en zij-instromers ‘on the job’ op. Samen met lokale horecabedrijven creëren we kansen en een inspirerende leer/werkomgeving voor onze studenten op de werkvloer.

Onze docenten

Onze docenten zijn het kloppende hart van Gastvrij Fryslân. Ze zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ze delen ook een gemeenschappelijke liefde voor de gastvrijheid en on the job oplieden. Ze brengen hun ervaring en kennis over de horeca over op de studenten. Onze docenten zijn niet alleen instructeurs; ze zijn mentoren, inspirators en gidsen die de studenten begeleiden met hun doel; het behalen van een diploma! 

Onze projectmedewerkers

Naast onze vaste docenten hebben we een team van enthousiaste projectmedewerkers die voortdurend op zoek zijn naar manieren (samen met de ondernemers) om te laten zien hoe mooi de Friese gastvrijheidssector is. We werken aan het imago van de sector en geven de gastvrijheidseconomie een boost met toekomstbestendige banen. Samen met het werkveld werken we aan flexibel leren, professionaliseren en proberen wij de instroom te vergroten en uitstroom tegen te gaan. 

Heb je een vraag of wil je meer weten over het project of de opleidingen? Neem dan contact op via info@gastvrijfryslan.nl!