Masterclass lokaal, duurzaam en verrassend anders | 4 nov ’25

Masterclass lokaal, duurzaam en verrassend anders

Ben jij werkzaam in de Friese horeca of gastvrijheidssector in de bediening en/of keuken en wil je je verder ontwikkelen in duurzaam en lokaal ondernemen? Meld je dan nu aan voor deze exclusieve masterclass!

Ontdek samen met Geert-Jan Vaartjes, eigenaar van Proeflokaal Oan Tafel en Grand Café JAN!, en gastvrouw Jeska van der Wal hoe je als horecaondernemer of gastvrijheidsprofessional meer kunt halen uit lokale samenwerking, op een manier die duurzaam én onderscheidend is.

We laten je zien hoe je met lokale leveranciers niet alleen efficiënter kunt inkopen, maar ook unieke producten kunt aanbieden die je verhaal versterken. Denk aan korte ketens, herkenbare herkomst en een sterk regionaal karakter op je menukaart.

Pexels Elevate 1267320

Algemene informatie

Datum: dinsdag 4 november ’25

Locatie: Restaurant Oan Tafel in Wergea

Aanvang: 14.00 uur

Opgave: verplicht voor 21 oktober 2025

Kosten: € 82,- per deelnemer, excl. BTW

Let op: Aanmelden voor een activiteit betekent tevens dat de betalingsverplichting van toepassing is.

.

.

.

Dit vind je misschien ook leuk