Beleefdag Sneek | dinsdag 6 februari

Ervaar de on the job opleidingen van Gastvrij Fryslân!

Niet meer de traditionele schoolbanken, maar een mix van praktijk en lesdagen op locatie die jou voorbereiden op een bruisende carrière in de horeca! 🎓✨

👨‍🍳 Twee dagen vol praktijkervaring: Proef de echte horeca-sfeer en ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om te schitteren in de keuken, bediening of receptie!

📚 Twee lesdagen: Leer van onze docenten in een inspirerende leeromgeving en verdiep je kennis over alles wat met gastvrijheid te maken heeft! Je leslokaal is bij Van der Valk Hotel Sneek. Interesse in een andere hub? Klik hier voor het overzicht!

🔧 ‘On the job’ opgeleid door professionals: Stap direct in de praktijk en word begeleid door ervaren vakmensen. Leer de fijne kneepjes van het vak terwijl je werkt!

Of je nu droomt van koken op hoog niveau, de perfecte gastheer/vrouw wilt zijn of een toonaangevende barista wilt worden, Gastvrij Fryslân heeft een opleiding die bij jou past! 🌍

De ondernemers zijn net zo enthousiast als ons en vertellen jou samen met onze docenten en studenten alles over onze on the job opleidingen!

Gastvrij Fryslan Sneek

Algemene informatie

Tijdens een beleefdag nemen we jou mee met een rondleiding door het bedrijf, een kijkje in het leslokaal, maak je kennis met docenten en studenten en volg je een leuke workshop gastvrijheid.

Nóg enthousiaster geworden? Je mag ook altijd een dag meelopen met onze studenten.

Datum: dinsdag 6 februari

Locatie: Van der Valk Sneek

Aanvang: 9 – 11 uur

Opgave: verplicht

Dit vind je misschien ook leuk